Al klein wilde ik plaatjes draaien op de platenspeler van mijn oom, jaren later werd dit een grote passie. Een klein opgezette drive-in show, met ja nog echte vinyl platen, radio piraatje spelen bij een boer op zolder met een cluppie vrienden man dit was leuk, later werd dit toch echt veel serieuzer, grotere FM-zenders en een verder bereik.

Bekende Radiostations passeerde de revue en dan bedoel ik in de Regio Nijmegen stations. Na dit hoofdstuk gesloten te hebben besloten we met meerdere oud radio collega’s het nu echt legaal te gaan doen, ook daar dook ik vol energie in. Hier passeerde er vele radiozenders dit maal als Lokale radio, dat gebonden is aan verplichtingen op lokaal niveau.

Vele jaren hier in doorgebracht te hebben in diverse rollen en met groot plezier en enthousiasme een goede en gezonde radio leerschool was, was het tijd om mijn vleugels uit te slaan in de Club scene als House-dj (nog echt met vinyl platen mixen) ook hier voelde ik me zelf thuis als een vis in het water.

Radio-dj is toch een magie een magneet, is het een roeping? Misschien wel een soort verslaving, zoals men wel eens zegt; Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Al deze ervaringen en leringen neem ik mee en draag ik nog steeds uit.

“You have to feel Music, music lives ”
Erik Claus.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email